Hírek, események

Nyárbúcsúztató kerti parti

E-mail Nyomtatás PDF

Akik szeptember 10-én, szombat délután jártak a Tavas utca környékén, okkal gondolhatták a messze hangzó nóták miatt, hogy lagzit tartanak Újhegyen. A Hangulat Duó azonban nem a násznépet, hanem az újhegyi idősek otthonának lakóit szórakoztatta nosztalgikus jellegű dalaival. Történt ugyanis, hogy a Kőbányai Szivárvány Nonprofit Kft. és Felügyelő Bizottsága nyárbúcsúztató kerti partit rendezett, ahol a vendégek az otthon lakói voltak.

Bővebben...

Megújult a Kertvárosi Idősek Klubja

E-mail Nyomtatás PDF

Június 21-én Kovács Róbert polgármester úr átadta a kívül-belül megújult Idősek klubját a Kertvárosban. Az ünnepélyes szalagátvágáson részt vett a körzet önkormányzati képviselője, alpolgármestere, a Népjóléti Bizottság elnöke, a Kőbányai Szivárvány Szociális Gondoskodást Nyújtó kft igazgató asszonya, a Felügyelő Bizottság tagjai, önkormányzati képviselők, és még sok-sok érdeklődő, nem utolsó sorban az érintettek, a nyugdíjas klubtagok.

Bővebben...

Átadták a Szivárvány Gondozóház beépített tetőterét

E-mail Nyomtatás PDF

Május 31-én adták át az újhegyi Szivárvány Gondozóház beépített tetőterét. A szerződés ünnepélyes aláírására február elsején került sor, az elmúlt pár hónapban pedig – egy sikeres Európai Uniós pályázat segítségével – 50 férőhellyel bővült a gondozóház. Az átadó ünnepségen az otthon lakóin kívül - többek között - részt vett Kovács Róbert polgármester, Radványi Gábor és Weeber Tibor alpolgármesterek, Kucsák László újhegyi országgyűlési képviselő, Szabóné Gerzson Sarolta, a Népjóléti Bizottság elnöke, önkormányzati képviselő, valamint Dr. Rajháthy Beatrix, Vermes Zoltán és Szabó Tibor, a Kőbányai Szivárvány Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának tagjai.

Bővebben...

Békés Időskor Kőbányán

E-mail Nyomtatás PDF

Február elsején ünnepélyes keretek között került sor annak a szerződésnek az aláírására, amely értelmében – egy sikeres Európai Uniós pályázat segítségével – rövid időn belül 50 férőhellyel bővül majd az újhegyi Szivárvány Gondozóház. Az eseményen az otthon lakóin kívül részt vett Kovács Róbert polgármester, Kucsák László országgyűlési képviselő, Szabóné Gerzson Sarolta, a Népjóléti Bizottság elnöke, önkormányzati képviselő, valamint a Kőbányai Szivárvány Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának tagjai.

Bővebben...

Ünnepélyes sószoba átadás a Szivárvány Idősek Otthonában

E-mail Nyomtatás PDF

December 1-én került sor az újhegyi Szivárvány Idősek Otthonában kialakított sószoba ünnepélyes megnyitójára. Az eseményen megjelent Szabóné Gerzson Sarolta, önkormányzati képviselő, a Népjóléti Bizottság elnöke, Mihalik András, újhegyi önkormányzati képviselő, Szabó Tibor, a Szivárvány Idősek Otthona Nonprofit Kft. Felügyelő Bizottságának tagja, Angyal Sándorné, a Kőbányai Önkormányzat Szociális és Egészségügyi Osztályának vezetője.

Bővebben...

3. oldal / 3

You are here Kezdőlap Hírek, események