Pályázati kiírás élelmiszer alapanyag beszerzése 2024-2025

E-mail Nyomtatás PDF

 

Tisztelt Gazdasági Szervezet!

A KŐBÁNYAI SZIVÁRVÁNY NONPROFIT KFT. nyílt pályázati eljárást indít mindennapi működéséhez szükséges élelmiszer alapanyagok beszerzése érdekében, adás-vételi szerződés keretében, azzal, hogy a pályázat nyerteseinek a szállítást 2024. májusától szükséges biztosítani.

Jelen levelemhez mellékelten megküldöm a pályázati eljárás valamennyi dokumentumát, kérve, hogy azokat figyelmesen szíveskedjenek áttanulmányozni és ajánlatukat ez alapján tegyék meg.

 

Kérdést feltenni az alábbi határidőig lehetséges: 2024. április 04. 10:00 óra (a pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy az ezt követően érkezett kérdéseket ne válaszolja meg)

Kérdés megküldendő az alábbi e-mail címek mindegyikére: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.


Pályázat benyújtási határidő: 2024. április 10. 10:00 óra (a pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy a késve érkezett pályázatokat ne vegye figyelembe)

 

A pályázatot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre kell benyújtani a pályázat benyújtási határidő lejártáig, kérjük, hogy az e-mail tárgyába írják bele: „Élelmiszer nyersanyagok beszerzése a Kőbányai Szivárvány Nonprofit Kft. részére 2024-2025”. (pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy a fentitől eltérő e-mail címre érkező pályázatokat figyelmen kívül hagyja)

A pályázathoz sikeres és eredményes részvételt kívánunk!

 

Letölthető dokumentumok:

 

You are here Pályázat