Pályázati kiírás élelmiszer alapanyag beszerzése – 2023-2024.

E-mail Nyomtatás PDF

 

Tisztelt Érdeklődő Gazdasági Szervezet!


A KŐBÁNYAI SZIVÁRVÁNY NONPROFIT KFT. nyílt pályázati eljárást indít mindennapi működéséhez szükséges élelmiszer alapanyagok beszerzése érdekében, adás-vételi szerződés keretében, azzal, hogy a pályázat nyerteseinek a szállítást 2023. májustól szükséges biztosítani.

Alább letölthetőek a pályázati eljárás dokumentumai, kérjük Önöket, hogy azokat figyelmesen szíveskedjenek áttanulmányozni és ajánlatukat ez alapján tegyék meg!

Kérdést feltenni az alábbi határidőig lehetséges: 2023. április 07. 10:00 óra (a pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy az ezt követően érkezett kérdéseket ne válaszolja meg)

Kérdés megküldendő az alábbi e-mail címekre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. ; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Pályázat benyújtási határidő: 2023. április 14. 10:00 óra (a pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy a késve érkezett pályázatokat ne vegye figyelembe)

A pályázatot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre kell benyújtani a pályázat benyújtási határidő lejártáig, kérjük, hogy az e-mail tárgyába írják bele: „Élelmiszer nyersanyagok beszerzése a Kőbányai Szivárvány Nonprofit Kft. részére 2023-2024”. (a pályázat kiírója fenntartja magának a jogot arra, hogy a fentitől eltérő e-mail címre érkezett pályázatokat ne vegye figyelembe)

A pályázathoz sikeres és eredményes részvételt kívánunk!

Letölthető dokumentumok:

 

You are here Pályázat